Exetools

Exetools (https://forum.exetools.com/index.php)
-   General Discussion (https://forum.exetools.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   SoftIce can't work, why? (https://forum.exetools.com/showthread.php?t=3515)

rivenhuang 02-25-2004 16:22

SoftIce can't work, why?
 
Hi,there,
I have installed DriverStudio 3.1,My os is XP +SP2,
When I press CTL+D to call SoftIce,there will be some color
block on my screen but not the trace window.
What should I do?

Satyric0n 02-25-2004 20:13

Well, for starters, you are running an OS with a beta Service Pack. Try using WinXP+SP1 only..

Regards

LOUZEW 02-26-2004 06:26

DS
 
In a first time, try the universal video driver !


All times are GMT +8. The time now is 15:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Always Your Best Friend: Aaron, JMI, ahmadmansoor, ZeNiX