Exetools

Exetools (https://forum.exetools.com/index.php)
-   General Discussion (https://forum.exetools.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   How can I manipulate a tool? (https://forum.exetools.com/showthread.php?t=19980)

Pacobiz 10-21-2021 17:11

How can I manipulate a tool?
 
I mean how can I change the font?
https://abload.de/image.php?img=ashampoo_snap_2021.10aijyh.png

LaDidi 10-22-2021 13:25

@Pacobiz :
Give the name of the software and where to find it...

BlackWhite 11-02-2021 16:43

You may try Restorator to change the assocaited resources including font name

Stingered 11-02-2021 23:54

Quote:

Originally Posted by Pacobiz (Post 123930)
I mean how can I change the font?
https://abload.de/image.php?img=ashampoo_snap_2021.10aijyh.png

You want to change the actual font type (such change from Arial to Cambria) or you want to change the text content displayed inside the caption bar (where it show "GiGa")? Changing the text content is easy using app like Resource Tuner, but I think the caption use default system font so you are out of luck there.


All times are GMT +8. The time now is 14:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Always Your Best Friend: Aaron, JMI, ahmadmansoor, ZeNiX