Exetools  

Go Back   Exetools > General > General Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-18-2020, 21:51
Git's Avatar
Git Git is offline
Old Git
 
Join Date: Mar 2002
Location: Torino
Posts: 1,095
Rept. Given: 220
Rept. Rcvd 265 Times in 157 Posts
Thanks Given: 91
Thanks Rcvd at 207 Times in 121 Posts
Git Reputation: 200-299 Git Reputation: 200-299 Git Reputation: 200-299
Error 502 : Bad Gateway

I'm getting quite a lot of these when tryting to open a post from, say, new posts list. Green and white web page opens with Error 502 : Bad Gateway in large type followed by some long uid's.

In fact it just happened when I first clicked Submit for this post.

Git
Reply With Quote
  #2  
Old 05-19-2020, 01:55
wild wild is offline
Friend
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 14
Rept. Given: 0
Rept. Rcvd 0 Times in 0 Posts
Thanks Given: 30
Thanks Rcvd at 15 Times in 10 Posts
wild Reputation: 0
just remove/delete all site related cookies and your problem will go away.
Been there done that!
Reply With Quote
  #3  
Old 08-08-2020, 14:21
PriSim PriSim is offline
Friend
 
Join Date: Aug 2019
Location: system32
Posts: 14
Rept. Given: 0
Rept. Rcvd 0 Times in 0 Posts
Thanks Given: 2
Thanks Rcvd at 2 Times in 2 Posts
PriSim Reputation: 0
Happened with me , and sometimes i get stuck , noticed one thing more , if i use vpn or change my ip , it work normal.

So i think there is some kind of traffic scheduling from server side.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 23:05.


Always Your Best Friend: Aaron, JMI, ahmadmansoor, ZeNiX
( 1998 - 2020 )