Exetools  

Go Back   Exetools > General > General Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-29-2021, 11:09
jonwil jonwil is offline
VIP
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 374
Rept. Given: 2
Rept. Rcvd 21 Times in 9 Posts
Thanks Given: 2
Thanks Rcvd at 57 Times in 32 Posts
jonwil Reputation: 21
Add export table to PE file?

I have a PE .exe file, is there a way to add an export table and some exports to that PE file? (the data I want to export is already in the PE file data segment)

Is there a tool that can do this?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-29-2021, 14:22
TQN TQN is offline
VIP
 
Join Date: Apr 2003
Location: Vietnam
Posts: 299
Rept. Given: 128
Rept. Rcvd 11 Times in 9 Posts
Thanks Given: 81
Thanks Rcvd at 44 Times in 19 Posts
TQN Reputation: 11
Can you upload that PE .exe file ?
Reply With Quote
  #3  
Old 10-04-2021, 04:01
Nacho_dj's Avatar
Nacho_dj Nacho_dj is offline
Lo*eXeTools*rd
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 200
Rept. Given: 12
Rept. Rcvd 174 Times in 33 Posts
Thanks Given: 38
Thanks Rcvd at 100 Times in 32 Posts
Nacho_dj Reputation: 100-199 Nacho_dj Reputation: 100-199
Yes, there are tools to perform that task.

Have a look at this one:
https://forum.exetools.com/showpost....59&postcount=1

Best regards

Nacho_dj
__________________
http://arteam.accessroot.com
Reply With Quote
The Following 2 Users Gave Reputation+1 to Nacho_dj For This Useful Post:
tonyweb (10-22-2021), TQN (10-05-2021)
The Following User Says Thank You to Nacho_dj For This Useful Post:
niculaita (10-05-2021)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 13:18.


Always Your Best Friend: Aaron, JMI, ahmadmansoor, ZeNiX
( 1998 - 2021 )