EXETOOLS FORUM  

Go Back   EXETOOLS FORUM > General > General Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-16-2017, 03:28
mr.exodia's Avatar
mr.exodia mr.exodia is offline
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 822
Rept. Given: 476
Rept. Rcvd 1,154 Times in 308 Posts
Thanks Given: 73
Thanks Rcvd at 435 Times in 170 Posts
mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299
Set up your own EXETOOLS proxy

Hey,

Because I cannot access EXETOOLS from my home IP I had to find other methods to connect to the website. I had a separate Linux box with a dedicated IP laying around so I set up a simple proxy with nginx.

1. Create a file like "exetools_proxy" in your "/etc/nginx/sites-enabled" folder with the following contents (also remember to restart nginx):

Code:
server {
    listen 80;
    server_name forum.exetools.com;

    location / {
        proxy_pass http://forum.exetools.com;
    }
}
2. Put an entry in your hosts file with your server IP: 123.123.123.123 forum.exetools.com

3. (Possibly) enjoy being able to use the forum again.

Just a quick warning, this obviously doesn't work with HTTPS but it helps me a great deal in connecting here when the site is working. Probably someone with more skills can make this work over HTTPS with a custom domain but this should be fine.
__________________
x64dbg: http://x64dbg.com
My Blog: http://mrexodia.cf
Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to mr.exodia For This Useful Post:
abhi93696 (05-24-2017), chessgod101 (05-17-2017), computerline (05-17-2017), Kjacky (05-23-2017), papi (05-16-2017), ph03n1x (06-24-2017), TechLord (05-17-2017), tonyweb (05-20-2017)
  #2  
Old 05-20-2017, 03:51
an0rma1 an0rma1 is offline
Friend
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 168
Rept. Given: 105
Rept. Rcvd 25 Times in 16 Posts
Thanks Given: 159
Thanks Rcvd at 43 Times in 20 Posts
an0rma1 Reputation: 25
mr.exodia@ Do you mean your linux is out of your home? . Or do you connect to internet with the same connection. If so, external ip is the same?
Reply With Quote
  #3  
Old 05-20-2017, 20:17
mr.exodia's Avatar
mr.exodia mr.exodia is offline
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 822
Rept. Given: 476
Rept. Rcvd 1,154 Times in 308 Posts
Thanks Given: 73
Thanks Rcvd at 435 Times in 170 Posts
mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299 mr.exodia Reputation: 1100-1299
No, the IP is obviously not the same
__________________
x64dbg: http://x64dbg.com
My Blog: http://mrexodia.cf
Reply With Quote
  #4  
Old 05-21-2017, 22:11
chicknsoup chicknsoup is offline
Friend
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 19
Rept. Given: 2
Rept. Rcvd 8 Times in 2 Posts
Thanks Given: 5
Thanks Rcvd at 3 Times in 3 Posts
chicknsoup Reputation: 8
Or you can enable ssh and use bitvise to make it a socks/http proxy

http://puu.sh/vWZzd/092f428718.png
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to chicknsoup For This Useful Post:
niculaita (05-21-2017)
  #5  
Old 05-22-2017, 03:00
Kerlingen Kerlingen is offline
VIP
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 246
Rept. Given: 0
Rept. Rcvd 253 Times in 90 Posts
Thanks Given: 0
Thanks Rcvd at 61 Times in 29 Posts
Kerlingen Reputation: 200-299 Kerlingen Reputation: 200-299 Kerlingen Reputation: 200-299
Remember, exetools is located inside the People's Republic of China. Every connection between China and "not-China" has to pass through the "Great Firewall of China". And that thing really doesn't like things it can't inspect (like encrypted connections) or anything which even remotely looks like a proxy.

Anything which is available to the public (paid VPNs, open proxys, ...) or using public protocols (SSL, SSH, SOCKS, ...) will be detected within hours and answered by >90% package loss. It will even detect a selfmade proxy if you use it for every website.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Kerlingen For This Useful Post:
abhi93696 (05-24-2017), dj-siba (05-25-2017)
  #6  
Old 05-22-2017, 20:22
silver silver is offline
Friend
 
Join Date: May 2017
Posts: 3
Rept. Given: 0
Rept. Rcvd 0 Times in 0 Posts
Thanks Given: 3
Thanks Rcvd at 1 Time in 1 Post
silver Reputation: 0
In fact HTTPS proxy is not really impossible, as long as you want to build a personal CA and sign a cert for yourself. This can be more useful if you want your reverse-proxy site is personal - just use client-side cert.

As for the wall, I recommend you using at least two servers between you and the site(if u r not in china). Speed and ping will be better once you found out a right one, and configured them correctly.

Last edited by silver; 05-22-2017 at 20:23. Reason: add a word missed
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to silver For This Useful Post:
abhi93696 (05-24-2017)
  #7  
Old 05-23-2017, 22:18
niculaita's Avatar
niculaita niculaita is offline
Family
 
Join Date: Jun 2011
Location: here
Posts: 764
Rept. Given: 764
Rept. Rcvd 81 Times in 53 Posts
Thanks Given: 1,176
Thanks Rcvd at 100 Times in 71 Posts
niculaita Reputation: 81
I recomand www.ipcop.org and www.pfsense.org
__________________
Decode and Conquer
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to niculaita For This Useful Post:
abhi93696 (05-24-2017)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 12:55.


ICP05004977
Always Your Best Friend: Aaron, JMI, ahmadmansoor, ZeNiX