Exetools  

Go Back   Exetools > General > General Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-14-2003, 18:06
loman
 
Posts: n/a
PowerDVD 4.0 & anti-sice tricks

hi,
anyone knows howto remove those anti-ice tricks that avoid me from playing DVD while sice is running?
where can I start from ??

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-16-2003, 04:01
.:hack3r2k:.'s Avatar
.:hack3r2k:. .:hack3r2k:. is offline
Friend
 
Join Date: Mar 2002
Location: Inside the c0de ...
Posts: 66
Rept. Given: 1
Rept. Rcvd 0 Times in 0 Posts
Thanks Given: 0
Thanks Rcvd at 3 Times in 3 Posts
.:hack3r2k:. Reputation: 0
Talking Hi

Perhaps u might try using icedump with /protect on feature or patches (works with driverstudio v2.7) from file attached.

Also check:
http://66.36.228.12/upload/showthread.php?s=&threadid=4031

best regards,
.:hack3r2k:.
Attached Files
File Type: zip ds_2_7_patches.zip (10.5 KB, 47 views)

Last edited by .:hack3r2k:.; 03-16-2003 at 04:41.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-16-2003, 20:44
SideShow
 
Posts: n/a
Talking

There's a simpler way....

Just delete from the Autoexec.bat the SoftIce initialization line. This will keep SoftIce from loading at start up. But make a backup, so when you want to use SIce you can replace the Autoexec.bat without SIce initialization with the one that has it.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-16-2003, 21:35
Squidge's Avatar
Squidge Squidge is offline
Drunken Squirrel
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 412
Rept. Given: 4
Rept. Rcvd 9 Times in 4 Posts
Thanks Given: 0
Thanks Rcvd at 6 Times in 6 Posts
Squidge Reputation: 9
if your using xp or 2k, then just ask sice to start manually - but hacking the program concerned and taking out the sice detection code is always more fun.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-17-2003, 20:42
loman
 
Posts: n/a
thanks for having replyied, but if I apply that patch, I can't use icedump I suppose since NTice.sys is beign modified right?

Loman
Reply With Quote
  #6  
Old 03-17-2003, 23:35
Stopper
 
Posts: n/a
frog ICE

There are a lot of soft that can hide SoftIce.
Try this one:
Attached Files
File Type: rar frog ice110b0.rar (95.4 KB, 29 views)
Reply With Quote
  #7  
Old 03-27-2003, 06:16
kade
 
Posts: n/a
How can you hide softice in windows 2000? Winice is for Melennium en Frogs ice is for 95,98 and Me.

Thanks,

Kade
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
anti-analysis-tricks sh3dow Source Code 9 08-19-2017 02:25


All times are GMT +8. The time now is 19:06.


Always Your Best Friend: Aaron, JMI, ahmadmansoor, ZeNiX, chessgod101
( 1998 - 2024 )