EXETOOLS FORUM  

Go Back   EXETOOLS FORUM > General > General Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-09-2002, 04:03
DooGie DooGie is offline
Friend
 
Join Date: Jan 2002
Location: Stockport UK
Posts: 74
Rept. Given: 1
Rept. Rcvd 0 Times in 0 Posts
Thanks Given: 0
Thanks Rcvd at 0 Times in 0 Posts
DooGie Reputation: 0
What packer/encryptor

Does anyone know how to unpack Articons Pro from aha-soft. Think it's a version of aspack/asprotect but no unpacker I've got will do the job.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-15-2002, 05:36
blackos
 
Posts: n/a
Smile

Hi ... your proggy is protected with asprotect 1.2 or 1.3...
Unwrap it using a tool or do it by hand.

Have fun !



blak.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-16-2002, 00:30
DooGie DooGie is offline
Friend
 
Join Date: Jan 2002
Location: Stockport UK
Posts: 74
Rept. Given: 1
Rept. Rcvd 0 Times in 0 Posts
Thanks Given: 0
Thanks Rcvd at 0 Times in 0 Posts
DooGie Reputation: 0
Thanks for the info blackos. I'll give it a go. Not too sure about my ability to unpack it by hand though.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 07:47.


��ICP��05004977��
Always Your Best Friend: Aaron, JMI, ahmadmansoor, ZeNiX