EXETOOLS FORUM  

Go Back   EXETOOLS FORUM > General > x64 OS

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-21-2019, 03:30
Git's Avatar
Git Git is offline
Old Git
 
Join Date: Mar 2002
Location: Torino
Posts: 1,060
Rept. Given: 218
Rept. Rcvd 265 Times in 157 Posts
Thanks Given: 64
Thanks Rcvd at 108 Times in 46 Posts
Git Reputation: 200-299 Git Reputation: 200-299 Git Reputation: 200-299
x64 Win10 DbgPrint driving me nuts

I've developed the occasionally driver for many years, but this is the first time I've used Win10 as the development machine.

I can't see any DbgPrint() output

Nothing. I've tried the usual DebugView and also dbgMon. I've made the DEFAULT=0xFFFFFFFF registry fix I saw recommended. Still nothing. It may well be relevant that the Win10 machine is a VMWare guset OS.

Anybody point me at the obvious please?

Git
Reply With Quote
  #2  
Old 02-21-2019, 16:23
nulli nulli is online now
VIP
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 139
Rept. Given: 38
Rept. Rcvd 19 Times in 9 Posts
Thanks Given: 23
Thanks Rcvd at 24 Times in 16 Posts
nulli Reputation: 19
Did you run DebugView as admin and enable "Capture|Capture Kernel" and "Capture|Enable Verbose Kernel Output" menu items?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-21-2019, 22:39
Git's Avatar
Git Git is offline
Old Git
 
Join Date: Mar 2002
Location: Torino
Posts: 1,060
Rept. Given: 218
Rept. Rcvd 265 Times in 157 Posts
Thanks Given: 64
Thanks Rcvd at 108 Times in 46 Posts
Git Reputation: 200-299 Git Reputation: 200-299 Git Reputation: 200-299
I'm in the habit of running tools like that as admin, but I honsetly can't remember. Yes, Capture Kernel on, verbose tried on and off.

Later - admin mode didn't reakky make any difference. I am getting some entries in the lst, but none from my semi-working driver and it's very quiet in general compared to how I remember it.

Git

Last edited by Git; 02-22-2019 at 01:21.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-22-2019, 03:29
atom0s's Avatar
atom0s atom0s is offline
Family
 
Join Date: Jan 2015
Location: 127.0.0.1
Posts: 211
Rept. Given: 22
Rept. Rcvd 94 Times in 43 Posts
Thanks Given: 37
Thanks Rcvd at 274 Times in 108 Posts
atom0s Reputation: 94
Do you have any other tools swallowing the output before it hits the others you are watching? Any hooks in place to block the flow of those API as well?
__________________
No longer active on this site/forum much. If you need to contact me, you can find me on my personal site here: https://atom0s.com/forums/
Reply With Quote
  #5  
Old 02-22-2019, 04:19
niculaita's Avatar
niculaita niculaita is offline
Family
 
Join Date: Jun 2011
Location: here
Posts: 1,010
Rept. Given: 816
Rept. Rcvd 85 Times in 57 Posts
Thanks Given: 2,134
Thanks Rcvd at 210 Times in 129 Posts
niculaita Reputation: 85
Quote:
Originally Posted by Git View Post
I've developed the occasionally driver for many years, but this is the first time I've used Win10 as the development machine.

I can't see any DbgPrint() output

Nothing. I've tried the usual DebugView and also dbgMon. I've made the DEFAULT=0xFFFFFFFF registry fix I saw recommended. Still nothing. It may well be relevant that the Win10 machine is a VMWare guset OS.

Anybody point me at the obvious please?

Git
I used hasp srm debuger sys with monitor on windows 10 x64 but works only if UAC is off
__________________
Decode and Conquer
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 18:08.


��ICP��05004977��
Always Your Best Friend: Aaron, JMI, ahmadmansoor, ZeNiX